I slutet av mars ser jag dig för första gången


Det är fredag och vi dansar på en klubb. Jag och mina allra bästa vänner. Plötsligt skriver du till mig att du är på plats och jag börjar genast att spana efter dig. Vi har skrivit med varandra hela dagen och jag har övertalat dig om att möta upp mig ute, för jag vill hångla och det tror jag att du också vill.

När jag får syn på dig pirrar det till i magen. Du är snygg. Jag är full, du är full och rätt som det är står vi tätt tätt intill varandra på dansgolvet och sedan har jag plötsligt dina läppar mot mina.

Vi lämnar dansgolvet, hånglar vid toaletterna och jag drar bestämt med dig in på en och därinne kysser jag din hals samtidigt som jag låter mina händer vandra över din rygg. Dina händer lägger sig varsamt kring min nacke och när jag ursäktar mig för att kunna spotta ut snusen gör du detsamma.