Semesterplaner


Sitter i soffan hemma hos mig tillsammans med Alice när jag bokar flyg till Stockholm. Dit ska jag flyga om tio dagar för att sedan åka buss till Örebro och slutligen bil till Asker, där en av mina bästa människor råkar halvtidsbo i sommar. Och som uppvuxen norrlänning och stadsbo ser jag framemot att få resa söderut och att dessutom få åka ut på landet. Sommarlyx. Mina samtliga tio semesterdagar har jag tänkt spendera därnere.

Jag jobbar mycket just nu men var ledig i helgen, vilken råkade vara den bästa, finaste, roligaste och mest fullspäckade helgen på länge. Har jobbat, badat i havet, åkt till Kalkbrottet, firat en bekant med tårta och god middag och (förvånansvärt nog) spanat på gamla bilar på bilmässa. Trodde aldrig att jag skulle göra något sådant och tycka att det var roligt men det var det!

Nu jobbar jag nio utav de kommande tio dagarna och sedan bär det av på minisemester. Jag längtar.