Nya saker till mitt hem


Det är tisdag och just nu är jag och Jonathan hemma hos mina föräldrar. Jag hjälper dem att säkerhetskopiera en gammal hårddisk och innan vi kom hit har jag varit på språng hela dagen. Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt hemma eftersom jag är ledig, men det slutade istället med att jag har varit igång sedan imorse. Jag fick nämligen låna min mammas bil för dagen och har därför tagit tillfället i akt och varit på PMU (Pingstkyrkans second hand), IKEA, Blomsterlandet och Returbutiken. Jag köpte den fina fikusen och den lilla gullrankan här ovanför och så fyndade jag två piedestaler i trä på PMU. Jag funderar på att måla dem vita, eftersom de är i exakt samma nyans som trägolven i min lägenhet. Ett par glasskålar, en torkställning, en spegel och några ramar fick också följa med hem.

Sedan jag besökte Alice och Gustavs nya lägenhet senast så har jag beslutat mig för att försöka göra min egen lägenhet lite mer mysig. Den känns en aning kal emellanåt och jag skulle vilja få upp gardinstänger, fler tavlor och annat fint.