28 april

28 april
Tänker på mitt livs dramaturgiska kurva. Den är nästan perfekt. Euforiska toppar och sorgsna dalar. Idag är en sorgsen dag. Molnen på himlen är grå. Jag är grå. Jag stirrar på asfalten under mina fötter. Jag är någon annan just nu och jag undrar om jag någonsin kan bli mig själv igen. Jag kan le, skämta, prata och bete mig så länge jag omges av ljud. Men när det tystnar omkring mig blir jag ensam med mitt huvud och mitt huvud gör mig knäpp. Därför klamrar jag mig fast vid alla som bryr sig om mig. Och min mobil är som fastlimmad i min hand.


30 april
Det är Valborg och jag och Jonathan svidar om och går på middagsdejt. Sedan åker Jonathan på en fest för det är ju ändå Valborg och jag stannar hemma i sängen tillsammans med Chef's Table på Netflix. Det känns förvånansvärt enkelt att göra saker skilda åt.

2 maj
Saga och jag äter en knaper middag på biblioteket i vanlig ordning. På plan fyra bland barn- och ungdomsböcker sitter vi i min favorithörna och jag har köpt vitlöksbröd, pingvinstång, kexchoklad, yoghurt och tofu. I hennes sällskap är det lätt att skratta åt det jävliga. Och jag hoppas att hon känner detsamma när jag med varsamhet försöker lösa upp knutarna i hennes bröst.