Skrivandet och ni

Hej!

I dagsläget är ni 148 som följer min blogg via Bloglovin och 93 personer som följer mitt användarkonto på Bloglovin. Eftersom antalet inaktiva användare på Bloglovin är stort numera vet jag inte hur många av er som läser via Bloglovin men ni är ändå ett litet men väldigt troget gäng som läser med hjälp av Bloglovin. De dagar jag inte skriver får jag mellan 20-30 unika besök på bloggen och de dagar jag skriver är antalet unika besök mellan 40-60. Mina inlägg brukar ha mellan 70-100 unika besök efter en vecka men 600 visningar.

Min tolkning är att ni är någonstans mellan 40-50 personer som läser regelbundet och flera av er klickar er in här dagligen. Och jag vill säga tack för att ni gör det. Det är fint att känna att man skriver för andra, även om jag mestadels skriver för mig själv och för att minnas. Att ni går in här ger mig inspiration att fortsätta och att utvecklas. Att ni vill ta del av det jag skriver betyder oerhört mycket för mig och jag tycker att jag har fått så himla fin respons av er på sistone.

Det hade dock varit roligt att höra mer från er. Vilka är ni? Vart bor ni? Hur länge har ni läst? Varför läser ni? Finns det något ni vill se mindre av? Vad skulle ni vilja läsa mer om? Är mitt content tillräckligt varierande eller är det ensidigt? Tycker ni om hur den här sidan ser ut? Lägger jag upp för få, tillräckligt eller för många bilder? En av er tyckte för ett tag sedan att mitt inlägg om min hudvårdsrutin var väldigt roligt att få ta del av och samma person önskade ett inlägg om min sminkrutin, som jag knåpar på just nu. Det är ju vanligtvis ingenting jag brukar skriva om så jag undrar om det är det något ni andra också önskar läsa om?

Jag vet att det kan kännas motigt att lämna en kommentar på en blogg. Det tar tid och det tar energi. Och jag förväntar mig inte att någon av er ska ta er tiden det kräver att ge mig feedback på just det här. Men ni får mer än gärna göra det om ni orkar för jag hade verkligen uppskattat ärlig, konstruktiv feedback om innehållet jag skapar, eller bara ett litet hej. Jag tror att det hade kunnat hjälpa mig att göra den här platsen ännu bättre, både för mig själv men framförallt för er.