Reflex

https://open.spotify.com/track/14FwKi5Lh5HRXeo6VNXlaN?si=E1jXKkuJRCKhhL8xoEF4QA


Han med sin nya mittemot honom. Jag ser henne titta på honom och värmen sprider sig i magen på mig. Spelkorten på borden och i mina vänners händer. Hennes skratt kryper uppåt längs vägarna och rakt in i mitt hjärta. Hans röst går omvägar innan den hittar mina öron, förr brukade den gå rakt in. Tre månader sedan han och jag gick isär och jag ser på honom med andra ögon nu. Lite snällare, lite vassare. Min blick borrar sig genom honom i smyg. Jag ser samma saker som då men också helt nya saker nu. Han klär sig annorlunda, har en silverkedja runt halsen och skjortan instoppad i byxorna. Han är fortfarande en av de vackraste jag vet och jag är en av få som vet hur mycket kärlek som gömmer sig bland hans ljusa lockar.