Min nyårsafton


Min nyårsafton inleddes hemma i min hall med sminkborstarna och ögonfranslimmet i högsta hugg. De största örhängena jag har åkte på och så gjorde även en av mina finaste klänningar...


... Eftersom jag och Axel skulle äta nyårsmiddag! Vi drack bubbel, åt för-, huvud- och efterrätt och hade det mysigt tillsammans.


När middagen var uppäten och det goda vinet slut promenerade vi hem till Alice och Gustav. Vi möttes av denna fina nyårsbar i köket och blandade oss varsin drink. Vi var de första gästerna som kom men efter en stund började de trilla in en efter en.


Johanna och Lucas var där.


Och så värdparet förstås!


Natalie kom förbi ett tag också!


Efter lekar, drinkar, samtal och dans så blev det plötsligt dags för att gå ut och se på kommunens stora fyrverkeri nere vid älven. Det kramades och pussades åt alla håll och kanter och sedan gick vi tillbaka och festade vidare. Jag kunde inte ha fått ta del av ett bättre nyårsfirande!