Fyra dagar, sju bilder


I torsdags tog jag och Jonathan bussen från campus för att gå på Myrorna och Röda Korset på Ersboda. Jag letade jeans men fann tyvärr inga. Men en fleecetröja, ett linne och en t-shirt hittade jag faktiskt! Efteråt åkte vi hem till mig och såg en film och drack kaffe.På fredagskvällen gjorde jag gin och tonics till mig och Axel och sedan en efterrätt som blev tok-god. Släng ihop glass, hallon, hackad daim och chokladsås och se själva!På lördagen sken solen och jag hade röd ögonskugga. Axel och jag promenerade från mig hem till mina föräldrar för att äta lunch och vid den lilla dammen uppe vid sjukhuset låg änderna och solade mitt i ombyggnationen.Och idag - söndag - följdes vi åt på stan. Jag provade (och köpte) jeans. Axel var tålmodigt smakråd. En cool overall köpte jag också. Har velat ha en så himla länge nu! På torget stod ett träd med önskningar nedskrivna på papperslappar. Någon önskade "bäträ kött på macdonalds" och det tyckte vi var roligt. När vi gjort stan cyklade vi hem till Axels föräldrar för att äta födelsedagsmiddag för Axel i förskott.

Fina dagar denna vecka ❤️