Vecka 41

2019-10-09 01.18.37 1.jpg
2019-10-10 09.59.04 1.jpg
2019-10-11 09.17.24 1.jpg

Hej.

Jag har gått runt med en vansinnig smärta i magen de senaste dagarna. Den har berövat mig på hungern under dagtid och på kvällen straffat mitt bristfälliga intagande av mat i form av kramper. Jag har tänkt att jag måste försöka sluta snusa igen, förmodligen skulle min mage må bättre då.

Om kvällarna har Axel värmt en vetekudde åt mig och lagt den över magen. En grön vetekudde som sedan legat som ett varmt litet knytt mellan oss i sängen hela natten.

Den här veckan har varit ett töcken. Tungt huvud. Tunga lemmar. Svullen mage. Täppt näsa. Jag har skrivit på mina skoluppgifter utan framgång. Jag har känt mig missnöjd med allt. Har inte ens kunnat glädjas över att det i alla kommer fram ord när jag har skrivit.

Men.

Idag är det fredag och min vän Alice är i Umeå på besök och ikväll ska vi äta middag ihop tillsammans med Petra. Två av mina tre gymnasiebästisar alltså. Det är bara Johanna som kommer att fattas men henne fick jag träffa i onsdags några timmar. Och nästa vecka får jag se henne igen fast på annan ort. För på söndag tar jag och Alice samma flyg ned till Göteborg och sedan stannar jag därnere i några dagar.