A heart like yours in a time like this

2019-06-19 02.35.42 1.jpg
2019-06-19 02.36.20 1.jpg
IMG_20190619_134420_482.jpg

Idag är en molnigare dag än igår men värmen finns i luften ännu och jag känner mig nykär. I doften av grönt gräs, måsarna som skriker utanför sovrumsfönstret på nätterna och alla blommor som blommar överallt.

Henke och jag gjorde en utflykt idag, efter att jag hade varit och fått håret klippt på fina salong Vi här i Umeå. Han och jag åkte ut till Kont tillsammans och satt på klipporna, doppade fötterna i havet och gick genom skogen och kikade på myrstackar. Makalösa skapelser, måste jag ändå säga.

Han stryker mig över armen ibland, lägger en arm runt mig eller en hand på mitt ben när vi pratar. Det är något jag tycker om hos honom, den uteblivande rädslan inför att vara fysisk med de man tycker om.

I bilen på väg hem från havet pratade vi om den där gången när jag nästan körde in i en lastbil när vi skulle köra upp till Hemavan, den gången när jag spydde i hans pappas hall efter att ha blivit illamående på grund av en biltur tillsammans med hans vän och om hur små vi var när vi först träffades även fast det bara är tre år sedan nu. Så mycket har hunnit hända sedan dess och jag är så glad att han finns kvar i mitt liv ännu. Att det går att vara nära på nytt när man en gång har varit kära.

Jag har haft en så fin känsla i kroppen de senaste dagarna och det måste vara sommarsolen och ledighetens förtjänst. Jag tänkte till och med idag när jag cyklade hem efter utflykten till Kont att det känns som A heart like yours in a time like this av Deportees inuti. Och det är väl ändå något att vara glad över?

https://open.spotify.com/track/0JPOW16Am40O7645VdDr3L?si=xdU720aQTNGntJzV1pl9OQ.