Bloggar jag tycker om III

Idag tänkte jag att jag skulle tipsa om tre bloggar jag nyligen har börjat läsa. Jag har skrivit två liknande listor förut. Här är den från augusti 2018: Bloggar jag tycker om II och här är den andra från maj 2017: Bloggar jag tycker om.

Lee From America

Lee har bloggat i tolv år men jag har endast läst hennes blogg i ett par månader. Jag kom över den via Pinterest av en slump och hon har just börjat publicera content igen efter ett halvt år långt uppehåll. Jag har med andra ord inte hunnit läsa så mycket än.

Lee skriver om att yoga, hajka, resa, dricka kaffe och att laga “healthy foods”. Vanligtvis brukar jag dra mig för att följa denna typ av blogg men jag uppskattar hennes reseguider såpass mycket och gillar de färgglada bilderna hon postar.

Inlägg på Lee From America som jag har gillat extra mycket: Lee from America’s Guide to Stockholm, Body Hair: I love you, I love you not & Intro to house plants.

September Edit

September Edit drivs av Caroline Birk Bahrenscheer och en är renodlad mode- och inredningsblogg. Caroline skriver om kläderna hon bär, inredningen hon väljer till sitt hem och om små tips och tricks för stil och hem. Det är mycket stilrena bilder på September Edit och att scrolla sig genom hennes blogg är som att bläddra i ett månadsmagasin.

Inlägg på September Edit som jag har gillat extra mycket: Pieces to pack by COS & Mini Ikea serie hack - a series of 3.

Århundradets Bokklubb

Århundradets Bokklubb är en blogg som drivs av hela fem personer! Hanna, Malin, Kaneli, Jenna och Saga. Jag hittade den här bloggen häromdagen (bokstavligen) och har inte hunnit läsa så mycket mer än några inlägg men som en person som försöker läsa mer och som i alla fall besitter ett stort intresse för böcker så tror jag att den här bloggen kommer att passa mig perfekt. Här recenseras böcker på rad och recensionerna varvas av tips, vardagliga anteckningar, texter om författare och vackra bilder.

Knapprandet

På Knapprandet skriver Emil texter om vardagslivet; det lilla och stora som händer i det. Flera av hans texter handlar om jobbet som bibliotikarie. Inläggen varvar han med att publicera fotografier och målningar. När jag började läsa Flyktmotiv tog berättelserna om arbetet som bibliotikarie avstamp på ett skolbibliotek på en gymnasieskola i Göteborg men nu arbetar Emil som universitetsbibliotikarie sedan en kort tid tillbaka. Jag tycker i vilket fall att Emil är en mästare på att skriva och jag inspireras alltid av hans texter.

Inlägg på Knapprandet som jag har gillat extra mycket: I’m going to miss you, Födelsedagarna, & Amerikanskt kallprat & svenska måsar.