En sommarhaul

2019-07-12 01.28.52 1.jpg

Jag hoppas att ni har det fint såhär mitt i högsommaren och vad roligt att ni kikar in!

Här nedan kommer en liten sommarhaul innehållandes en hudvårdsprodukt och några makeup-produkter som jag nyligen har införskaffat.

* * *


>>
Läppglans från NARS i (kult)färgen “Orgasm”
NARS är ett utav mina favoritmärken när det kommer till makeup och detta läppglans köpte jag på Sephora när jag var i Stockholm för ett tag sedan. Det är magiskt, mjukt och vackert skimrande i solen. Tyvärr syns inte färgen så mycket på mina läppar men när jag bär det över ett vanligt läppstift eller om jag bara vill ha lite glans så är det perfekt.

>> Brow blade från Urban Decay i färgen “Neutral Nana”
Brow blade är en ny ögonbrynsprodukt från Urban Decay som jag har velat prova sedan den lanserades. Den har en vattenfast ögonbrynspenna i ena änden och en flytande liner i den andra. Jag har använt den i ett par veckor nu och jag tycker redan om den väldigt mycket. Gillar mest att den är vattenfast, till skillnad från mina tidigare ögonbrynsprodukter.

>> Tatto Liner från Kat von D i färgen “Trooper”
Jag vet inte i hur många år jag har köpt denna flytande eyeliner nu men jag kan verkligen inte leva utan den och vill inte prova något annat så länge denna finns. Den sitter som berget och är kolsvart. Älskar!

>> Sheertone Blush från MAC i färgen “Pinch me”
Jag som i flera år har varit utan rouge har äntligen skaffat ett från MAC i en härligt persikofärgad, diskret nyans. Jag är redan hooked på det här med rouge och förstår faktiskt inte hur jag har kunnat vara utan så länge?

>> Supple Preparation Facial Toner från Klairs
Jag har varit på jakt efter en ny toner länge och nu har äntligen min gamla från Origins tagit slut. Jag beställde därför hem denna, Supple Preparation Facial Toner från Klairs, via Skincity och jag har inte hunnit prova den än men ser framemot att göra det. Jag gillar att den, till skillnad från min gamla, inte innehåller någon alkohol och att denna ska vara något av en mild fuktbomb. Håller tummarna för att denna kommer att falla min hud i smaken!