En onsdag i juli

2019-07-24 11.49.31 1.jpg

Igår blev jag full på klubb, satt på uteservering i kortärmad tröja utan att frysa och dansade loss på dansgolvet tillsammans med nära och kära. Aperol spritz har aldrig smakat så gott som igår kväll. På dansgolvet var luften kvav och pannan blev svettig men det gjorde mig ingenting för det var en sådär löjligt perfekt utekväll ändå. Det var enkelt att hälsa på och krama om både nya och gamla vänner och jag njöt av att lyssna till mina vänners konversationer över bordet och att djupdyka i mina egna.

Idag vaknade jag upp svullen, bakfull och med nattens underliga mardrömmar i minnet. Ögonen som mötte mig i spegeln ovanför handfatet var röda. Jag hade egentligen tänkt ta bilen till Byggmax för att köpa konsoller och hyllplan till köket men det får bli en annan dag. Det är nog bäst att låta bilen stå. Men istället för att åka på Byggmax har jag äntligen ansökt om CSN och rapporterat de senaste veckorna till min a-kassa med P1 strömmandes ur högtalarna. Tack och lov för min a-kassa förresten. Jag vet inte hur jag hade klarat mig utan den detta skälvande år.

Ikväll ska jag träffa en vän, Anton. Det var längesedan sist så det ska bli fint att få återse honom. Imorgon jobbar jag och dagen efter det är jag ledig och sedan jobbar jag igen under helgen.

Sommaren alltså. Det är svårt att inte älska den när värmen hänger över stan som ett vakuum och när de lediga dagarna avlöser varandra flera dagar i rad.