Ett krämigt tips

2019-07-26 10.55.34 1.jpg

Sommarhuden.

Jag har plitor och acne på högra kinden sedan ett par veckor tillbaka. De vägrar försvinna men de dagar jag sminkar mig (vilket är sällan nu under sommaren) sminkar jag över dem. Jag har en ny toner som huden försöker vänja sig vid och en ny (dag)kräm som jag bara måste berätta om!

För ett tag sedan hade Kicks 20% på alla krämer och jag kunde inte stå emot utan beställde hem Daily Radiance Vitamin C från Medik8. Den landade i brevlådan några dagar senare och nu har jag hunnit använda den i fyra dagar.

Den här krämen är verkligen i det dyraste laget men min hud har fått så mycket glow sedan jag börjat använda den. Min gamla trotjänare Moisture Surge 72h från Clinique kan tyvärr inte mäta sig med den här även om den också är riktigt bra och återfuktar som den ska. Daily Radiance håller ansiktet fuktigt hela dagen och har SPF 30. Perfekt! Den är härligt dryg i konsistensen och kommer förhoppningsvis att räcka länge.

Den innehåller (som namnet antyder) C-vitamin som arbetar mot pigmentering och ger lyster, E-vitamin som är reparerande och hyalyronsyra som binder fukt.

Vilka dagkrämer använder ni i sommar? Älskar att få höra vad andra har för favoriter och tips!