I väntan på bussen

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Jag har en månads ledighet framför mig men jag hoppas på fler timmar på jobbet tills mitt sommarschema rullar igång. Jag har nya byxor i linne som jag fyndade på halva priset och som är höga i midjan och egentligen alldeles för långa. Jag har en pojkvän jag är kär i och som också har linnebyxor. Jag har sommarens första myggbett på ena armen och Birkenstocks på fötterna. Jag har växande tomatplantor i köksfönstret från min faster och en rosa pelargon som jag har fått av mamma på balkongen. Jag har en publikation av en antologi att se framemot, där en av mina äldre texter fast i redigerad form kommer att finnas med. Jag har studier i litterärt skrivande att ta mig an till hösten. Jag har en av mina bästa vänner, Hampus, på besök i stan under veckan och jag har min före detta kärlek Henke att träffa imorgon.

 Jag har så mycket fint i livet mitt.