I jakt på skor och kappa

Jag gick på stan igår för att leta efter ett par boots och en kappa. En vända på Systemet och till biblioteket hann jag också med. Jag hade tagit på mig skor med liten klack för ovanlighetens skull och efter bara någon timme började den vänstra hälen värka. Den gamla hälsporre-hälen. Men det var inte det jag skulle berätta om nu utan jag skulle berätta om vad jag provade.

2019-08-23 03.35.16 1.jpg
2019-08-23 03.35.17 1.jpg

Titta så fina kappor! Båda är från Carin Wester / Åhléns (sedan Åhléns köpte upp märket Carin Wester har hennes kläder gått ned märkbart i pris) och den rutiga var till och med på halva reapriset. Tyvärr så gillade jag inte kragen på den så den fick stanna kvar på Åhléns. Kappan i beige var en riktig dröm men en kan inte ha hur många kappor som helst…

2019-08-23 03.35.17 2.jpg
2019-08-23 03.35.15 1.jpg

Och eftersom jag föll för den svarta kappan i samma modell så fick det bli den istället. Den fanns tyvärr inte inne i min storlek så jag fick beställa den. Nu väntar jag spänt på att den (och kyligare väder) ska anlända. Den dovt gula stickade tröjan (också Carin Wester) till höger tyckte jag supermycket om. Om pengarna hade räckt hade jag köpt med mig den men den kanske hamnar på önskelistan inför jul istället?

Det här med att hitta ett par boots var för övrigt en omöjligt uppgift och det hela slutade med att jag kom hem med ett par sneakers från Buffalo som var på rea. Minns att jag som trettonårig med kajal runt ögonen och tuperat hår önskade mig ett platåskor från Buffalo som mamma tyckte var groteska. Men nu har jag i alla fall ett par ordentliga sneakers från märket och är rustad för hösten. Alltid något!