Kläder jag gillar

IMG_20190821_120307.jpg

Förr ett tag sedan bad någon mig att skriva lite mer om kläder. Så här kommer en bild på den kombination av kläder jag gillar mest just nu.

Linnebyxor från Carin Wester / Åhléns som egentligen är lite för långa för mina korta ben så jag viker upp dem och nålar fast med säkerhetsnålar i väntan på att sy upp dem. Och så den svarta tröjan med vida ärmar från Weekday som är min absoluta favorit just nu. Birkenstocks på fötterna. Den vanliga svarta modellen. Finns inga skönare skor när vädret tillåter.

Jag gillar kläder som är enfärgade. Förr brukade jag jämt gå klädd i helsvart men de senaste åren har en del kläder i andra färger (till och med några plagg med mönster) fått komma hem till mig. Jag gillar vida byxor med hög midja, jeans med hög midja och vida tröjor och blusar. Gärna med trumpet eller ballongärm. T-shirts och linnen med slapp passform tycker jag också om.