Saker jag tänker på idag:

2019-09-30 10.47.17 1.jpg
2019-09-30 10.47.16 1.jpg

✐ Att Jonathan och hans rumskamrat Erik hade fest i lördags. Bilderna på Jonathan är ifrån den festen. “Klubb Höstjacka” hade de döpt festen till. Alla inbjudna gäster fick behålla jackan på under festen medan samtliga fönster i lägenheten stod på vid gavel. Kallt men kul var det. Festen började vid 16 och strax innan 21 vinglade jag hem på cykel för då hade jag råkat dricka någon öl för mycket och blivit lite för full. Perfekt att få åka hem tidigt ändå.

✐ Att jag borde läsa och skriva idag fast jag helst vill dra en filt över huvudet och stanna där.

✐ Olika sminkningar som jag vill göra. Jag såg alla avsnitt av Euphoria på HBO i söndags tillsammans med Jonathan när vi var bakis och trötta efter Klubb Höstjacka och efter att ha sett alla avsnitten blev jag ännu mer inspirerad att fortsätta göra färgglada looks för ögonen.

✐ Att jag har sovit alldeles för mycket natten till idag och natten till igår - över 18 timmar sammanlagt.

✐ Att jag ser framemot kvällen för då ska jag träffa vänner, kanske dricka någon öl och gå på quiz.

✐ Middagen som jag ska laga om några timmar: pasta med champinjoner, ruccola, grädde, vitt matlagningsvin, västerbottensost, färska kryddor och salt och peppar och valnötter ovanpå.

✐ Låten “Age of Consent” av New Order. Den är ju så förbannat! jäkla! bra!