Birkenstockbränna

2019-07-22 04.28.14 1.jpg
2019-07-22 04.28.14 2.jpg

jag har birkenstockbränna på fötterna och de ser ut som getingar - randiga. jag åker hem till mamma och pappa på gimonäs och hjälper emma att prova ut ögonskuggor på ögonlocken. emma har armen och tummen i svartfärgat gips och mamma har badkläder i neonrosa. vi äter lunch ute på altanen under det stora parasollet och den heta luften står alldeles stilla. inte ens en vindpust nuddar huden. pappa säger att termometern i skuggan utanför hans och mammas sovrum visar på tjugosex grader. äntligen! tänker jag.

jag jobbar och passen går förvånansvärt fort men det är ju så det brukar vara när man är ny. jag trivs men längtar hela tiden ut på gatorna nu när sommarvärmen äntligen är tillbaka i stan.

axel och jag ligger på stranden och pussas med sand mellan tårna och innanför badkläderna. jag försöker läsa kärlekens antarktis av sara stridsberg men det går långsamt. jag gillar den inte riktigt utan slumrar i solen istället medan kroppen sakta värms upp efter det svalkande badet i havet.

lever just nu på längtan efter fjällen och nästa helg. fjällen åker jag och axel till i slutet av augusti när vi äntlifen slutat jobba om varandra och nästa helg åker vi upp till luleå för att gå på musikens makt och åka ut i skärgår'n. vi önskar båda två att vi var lediga samtidigt och säger till varandra att nästa sommar säkert blir annorlunda.

jag gör om designen här (hoppas ni tycker det blev fint - det tycker jag i alla fall!) och skriver på ett projekt som min syster ger mig både uppriktig och användbar feedback på. hon är så bra hon - min lilla syster.

oj nu måste jag sluta för nu kommer snart axel hem och vi ska åka och bada. sommarlivet va!